Menu Menu

RHYTHM NATION

Danseskolen RHYTHM NATION Dance Studio – Struer er en danseskole, der tilbyder mange forskellige grene inden for dans, såsom Hip Hop, Disco, Rock’n Roll, Holddans, Pardans/Standard/Latin og Voksendans/”Gå i Byen Dans”. RHYTHM NATION er en danseskole, som baserer træningen på sjov og spas, samt seriøsitet – og for alle aldre. Vi tilbyder solo og duo dans samt dans på hold – altid med dygtige dansere og instruktører, som har været med til at vinde utallige medaljer og titler hjem til danseskolen.

Formålet er at give børn, unge og voksne mulighed for at finde et fristed ved at udleve danseglæden på forskellige niveauer samt nyde et godt socialt miljø med jævnaldrende i deres hverdag og fritid.

 Foreningen er medlem af Danmarks Sportsdanserforbund (DS), og der vil derfor være mulighed for at stille op til forskellige konkurrencer gennem sæsonen med jævnaldrende fra hele landet, samt måske løbe af med de eftertragte medaljer til Danmarksmesterskaberne, Kauffman Cup, UDO, Moland Cup, Danmark Danser og HHI.

Danseskolen RHYTHM NATION Dance Studio – Struer – Vi er der for dansens skyld