Menu Menu

TTH's ligadamer går efter point i Struer

Store håndboldoplevelser venter i Struer, når Peter Krautmeyer og co. gør Struer Energi Park til deres hjemmebane. I den nye sæson afvikles tre gode ligakampe i Struer Energi Park.

Der venter det vestjyske håndboldpublikum nye spændende TTH-oplevelser, når ligadamerne i den kommende sæson går efter ligapoint i Struer Energi Park mod stærke tophold fra HTH ligaen.

- I TTH arbejder vi hele tiden med at udvikle klubben både sportsligt og økonomisk, således vi kan fastholde vores position som Danmarks stærkeste klub. Det kræver at vi udvikler og styrker det forretningsmæssige grundlag for klubben, og derfor er dette tiltag en del af vores målsætning - at styrke TTH Holstebros position som hele regionens håndboldklub. I dag er Struer-området en del af klubben, da vi nu har mange tilskuere og en del sponsorer fra 7600 området. Det ønsker vi at styrke endnu mere, og samtidig øge interessen for håndbold i Struer, siger John Mikkelsen og uddyber:

De nye rammer i Struer Energi Park, skal være med til at skabe nye gode oplevelser for publikum, sponsorer og vores spillere, hvor vi samtidig skaber nye og stærke eksponeringsmuligheder for både nye og nuværende partnere. Med dette supplement til de mange kampe i GRåkjær Arena, skal kampene i Struer også være med til, at vores ligadamer rent sportsligt forsat kan drille de mere etablerede hold i HTH ligaen, idet kampene bliver afviklet i nogle meget intime rammer, fortæller john Mikkelsen.

Struer Energi Park: Elitehåndbold i Struer er en fantastisk mulighed

Hos Struer Energi Park ser man meget frem til det nye spændende samarbejde, hvor der venter publikum store oplevelser.

- Vi er meget glade for samarbejdet med TTH Holstebro, og vi glæder os til at byde TTH Holstebro, de mange tilskuere og sponsorerne velkommen i vores gode rammer i Struer Energi Park. Vi ser store muligheder for alle parter, og vi håber at dette tiltag kan være starten på et stærkt samarbejde mellem os og TTH - til gavn for både det lokale Struer-miljø og håndboldfans fra hele det regionale område, siger Jesper Gregersen, som er bestyrelsesformand i Struer Energi Park..

Struer Håndbold som samarbejdspartner.

Den lokale håndboldklub, Struer Håndbold, som er samarbejdsklub med TTH Holstebro, ser frem til at samarbejde om afvikling af kampene, og i klubben glæder de sig til at byde TTH og de øvrige gæster velkommen til TTH's hjemmebane i Struer.

- Vi glæder os til at være en del af arrangementet, og sammen med frivillige fra Struer Håndbold, vil vi tage del i opgaverne omkring kampene. Med arrangementet og samarbejdet vil vi vise både vores begejstring for håndbold og samtidig give klubbens medlemmer og forældre mulighed forat at underbygge det sociale sammenhold i klubben. Vi vil skabe nogle aktiviteter, så vi sammen med TTH får gjort opmærksom på håndbolden i Struer, og vi vil gøre en ekstra stor indsats for, at så mange af Struer Håndbolds medlemmer bakker op om arrangementet, så TTH får den bedst mulige opbakning til kampene , siger formand Martin Rasborg fra Struer Håndbold.
Ungdomshold fra Struer Håndbold vil spille forkampe til TTH's ligekampe i Struer.

Landsholdsprofiler gæster Struer

Det bliver noget af den danske dameelite der gæster Struer, når Krautmeyer og Co. går efter point i Struer Energi Park. Programmet er følgende:

Fredag den 26. oktober kl. 19.30 mod Købehavn Håndbold, de danske mestre

Onsdag den 7. november kl. 19.00 mod Viborg HK, de danske bronzevindere

Onsdag den 30. januar kl. 19.00 mod Nykøbing Falster, med bl.a. ligaprofilen Mulle.

TTH's ligadamer går efter point i Struer