Menu Menu

Struer Gymnastikforening

Gymnastik og sammenhold
Struer Gymnastikforening er en gammel og veletableret forening med plads til ALLE! Vi kan tilbyde gymnastik lige fra du bliver to år på vores Mor/Far & barn-hold og du kan blive ved helt indtil du bliver 100 (eller mere?) på vores seniorhold, Aktiv Onsdag.

I SGF lægger vi stor vægt på bredden i gymnastikken – ligesom vi også udvikler den enkeltes talent indenfor både rytme- og springgymnastik. Med de flotte og up-to-date faciliter, der er til rådighed i Struer Energi Park, har vi mulighed for at bygge flere spring og mere teknik på de gymnastiske udfoldelser.

På de enkelte hold sætter vi Sikkerhed, Grundfærdigheder & Fællesskab øverst – og på tværs af holdende afholder vi hver sæson flere sociale arrangementer. Vores instruktører tilbydes løbende kurser indenfor både DGI og DGF hvilke vi begge er medlemmer af.

Hvert års 3. lørdag i marts afholder vi vores traditionsrige Forårsopvisning, hvor vores gymnaster viser, hvad de har lært i løbet af sæsonen ligesom vi inviterer dygtige omegnsgymnaster med fra fx efterskole og udtagede hold.

I august holder vi Ordinær Generalforsamling – og der er plads til enhver gymnastikinteresseret forældre og bedsteforældre, ja ALLE er velkomne!

Se hjemmeside her